ponedjeljak, 30. siječnja 2017.

Dokazano je da je med super za zdravlje, ali ono što može KRALJEVSKI je nadmašilo sva pčekivanja



Dokazano je da je med super za zdravlje, ali ono što može KRALJEVSKI je nadmašilo sva pčekivanja
Matična mliječ se koristi kao opći tonik za pomoć u borbi protiv staničnog starenja i jačanju imunološkog sustava.

Matičnu mliječ nazivaju kraljevskim medom jer je prijeki lijek za astmu, simptoma menopauze, visoki kolesterol, PMS-a, bolesti bubrega, peludne groznice i niz drugih bolesti. Ali, ovaj med ima i neke druge prednosti koje možda niste čuli, a to su poboljšanje stanja neplodnosti kod muškaraca, borbi protiv raka i liječenje virusa, kao što su herpes simplex.

Što je matična mliječ?
Matična mliječ je gusta mliječna izlučevina koju proizvode posebne žlijezde mladih pčela radilica, koji služe kao “medicinske sestre” u košnici. Matična mliječ obično sadrži oko 60% do 70% vode, 12% do 15% proteina, 10% do 16% šećera, 3% do 6% masti, a 2% do 3% vitamina, soli, i aminokiseline. Njegov sastav može varirati ovisno o geografskom i klimatskom. Pčele radilice hrane matičnu mliječ za ličinke za prve tri dana života.

Bogata je hranjivim tvarima i kao takva smanjuje stres-Matična mliječ je bogat vitaminima A, C, D, E i B. Ona također sadrži i minerale, uključujući kalcij, željezo, fosfor, kalij i sumpor, kao i 17 različitih aminokiselina, uključujući i esencijalne amino 8 kiseline koje moramo dobiti iz hrane. Ovaj nutrijent je bogata mješavina korisna u smanjenju razine stresa.

Antibakterijski je, pomaže pri mršavljenju, snizava loš holesterol, normalizuje pritisak i pomaže kod još dosta bolesti.

Zašto je ne iskoristiti, ne vidimo razloga kada nam samo dobrobiti može donijeti.

Umjesto meda, radije uzmite kraljevski, odnosno uzmite matičnu mliječ.


zivjetizdravo.com


Nema komentara:

Objavi komentar